Çay: Şarabın Ayık Kardeşi, çay severler ve yeni başlayanlar için çay eşleştirme ve hazırlamanın sayısız olasılığını derinlemesine ele alan bir rehberdir. Her biri ağız sulandıran resimler ve üç uyumlu çay önerisiyle 70'ten fazla orijinal tarif içeren hem bir el kitabı hem de bir yemek kitabıdır. Çay ve peynir, çay ve çikolata ve karışık içeceklerde (hem alkollü hem de alkolsüz) çay arasındaki ilişkiyi ve eşleşmeyi inceleyen bölümlerde, kolay takip edilebilir tariflerle çayı yemek pişirmede bir malzeme olarak nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz. Çeşitli çay demleme yöntemleri ele alınır ve okuyucular günlük keyif için çayı nasıl kolayca hazırlayacaklarını, restoranlarda kullanım için en iyi uygulamaları ve deneyimli çay severler için daha gelişmiş, karmaşık yöntemleri öğrenecekler. Önerilen çay dükkanlarına, okullara ve videolara çayla ilgili bağlantılar içeren 6 sayfa da dahil olmak üzere, yaklaşık 300 sayfa bilgiyle dolu çay ve yemek eşleştirme dünyasına derinlemesine bir dalış yapın.
17.93 x 2.9 x 24.13 cm
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.